هر يخچالي به شست و رفت اصلي و خوب و اما آنگاه، نظم دهي نياز دارااست تا بهتر عمل نمايد و دسترسي شما به موادغذايي شلخيس گردد. نمايندگي يخچال پارس در مشهد در صورتيكه آراسته كردن فريزر جز نرم افزارهاي روتين شما نباشد، اين وسيله مي تواند به پناهگاهي براي مواد غذايي منقضي گرديده، مواد غذايي باقيمانده در حين هفته و صيفيجات پلاسيده تبديل خواهد شد. به همين عامل ميباشد كه سازماندهي و آراسته كردن يخچال فريزر بسيار اساسي و امري ضروري ميباشد.
اين راهنماي موءثر و آموزنده كه دربرگيرنده دو مرحله مهم و ۱۲ ترفند كاربردي براي پاك و منظم نگه داشتن فريزر ميباشد، به شما خواهد يادگرفت كه غذاهاي خاص را كجا قرار دهيد و چهطور مي توانيد توليدات غذايي حساس و فاسدشدني را تا حد ممكن نو نگه داريد و از چه اسباب و اثاث بي آلايش و در دسترسي براي تروتميز كردن فريزر مياقتدار استفاده نمود.ضمنا شما ميتوانيد همه محصول ها فريزر و يخچال فريزر وبسايت برفاب را در تيم بندي فريزر ها ببينيد.
ضرورت تر و تميز كردن فريزرصرف مجال كمتر براي يافتن طعام: بدونشك هنگامي گرسنه مي باشيد، دوست نداريد وقت خويش را صرف يافت كردن خوراك در سردخانه نمائيد. بدونشك شما دراينحالت دوست داريد به راحتي غذاي متبوع خويش را پيدا فرماييد.
صرفهجويي در مصرف انرژي و هزينه: با آراسته كردن يخچال فريزر مواد غذايي روي هم تلنبار نمي شوند و يخچال فريزر براي سرد نگه داشتن آنان بيشتر عمل نمينمايد و فشاري بر موتور آن وارد نميشود. اين فعاليت علاوه بر صرفه جويي در انرژي، از حاد شدن اين وسيله و صرف هزينه براي تعمير آن نيز پرهيز مينمايد.
همينطور نظم دادن و تروتميز كردن يخچال فريزر علاوه بر مزاياي كه از ديد بصري و زيبايي داراست، شانس پرورش كپك و باكتري ها و پيرو آن بيماريهاي ناشي از خوراك و آلودگي آنان را كاهش ميدهد.
راهنماي قدم به قدم تروتميز كردن فريزر:در شرايطيكه درپي سازماندهي يخچال فريزر خويش به شايسته ترين صورت مي باشيد، تلاوت اين راهنماي قدم به قدم سازماندهي فريزر را از دست ندهيد؛ تا يخچال فريزر شما در كمترين مجال بدرخشد و تروتميزخيس از مدام به حيث رسد.
مرحله نخستين: منزه و ضدعفوني كردن يخچال فريزرپيش از ساماندهي مي بايست يخچال فريزر خويش را منزه و ضدعفوني فرماييد. براي ضد عفوني كردن سهل وآسان يخچال فريزر خويش، اين فرآيند را دنبال نماييد:
فريزر را به طور كاملً خالي نماييد. تمامي چيز را از سردخانه بيرون فرمائيد تا بتوانيد به راحتي آلودگيها و لكهها يا اين كه باقي مانده مواد غذايي دشوار گرديده روي سطح هاي را تميز نماييد. درصورتيكه نگران وخيم شدن موادغذاييتان ميباشيد، ميتوانيد در در يكسري مرحله اين فعاليت را جاري ساختن دهيد. مورد ديگر اين ميباشد كه پاره اي يخ داخل يه پياله گرانقدر بريزيد و مواد غذايي فاسد شدني خويش را به صورت موقت در آن قرار دهيد.يخچال فريزر هايي كه صرفا سردخانه ميباشند و سردخانه ندارند فرايند تطهير شل تري دارا هستند مانند فريزر نوفراست سبك BNR برفاب كه به راحتي به جهت متريال هاي نيكي كه در تشكيل داد آن مستعمل ميباشد قابل پاك كردن است.
سپس همگي سطح هاي را منزه نماييد. يك دستمال مرطوب يا اين كه يه خرده حوله كاغذي و اسپري ضدعفونيكننده در اينشيوه به شما امداد خواهد كرد. تمامي مقاطع دربرگيرنده باطن محيطهاي درب و تك تك قفسهها ميباشد. كشوها را خارج آورده و بگذاريد باطن كمي آب گرم و شوينده تر بخورند و سپس آن ها را شسته، تميز كرده و مجدد درون سردخانه قرار دهيد.
بيشتر بخوانيد: با مهمترين خصوصيت هاي يخچال فريزر خوب و كيفيت خوب آشنا ميباشيد؟بعداز مجموع شدن عمل يك بوگير نيز درون يخچال فريزر قرار دهيد، وجود يك خوشبو كننده در يخچال فريزر مي تواند از ساخت بوي نامطبوع در باطن آن پرهيز كند. جوش شيرين تحت عنوان يك ماده بوگير عالي كار مينمايد.
مرحله دوم: ساماندهي يخچال فريزر و آراسته كردن آنفعلا كه يخچال فريزر شما لكهزدايي و ضد عفوني گرديده است مي توانيد براي آراسته كردن يخچال فريزر استارت به نرمافزارريزي فرماييد. اين عمل امداد مينمايد تا سردخانه را به طور فرضي تقسيمبندي كرده و اين عمل ريلكسخيس شكل بگيرد.
گونه هاي متفاوت موادغذايي مي بايست در قفسههاي بالا، قفسههاي ذيل، درها و كشوها ذخيره شوند، بدين ترتيب سازماندهي متناسب با آنها اصلي ميباشد.
مي توانيد هر بخش را يك كدام از يكي از تروتميز فرماييد يا اين كه بخشي از سردخانه را كه بيشتر به آن عشق و علاقهمند مي باشيد براي استارت عمل گزينش فرماييد. ازآنجاكه قفسههاي بالايي شما بالاترين نقطه در يخچال فريزر شما ميباشند، شما بايستي از ذخيره صيفيجات در آنجا پرهيز كنيد. شايسته ترين چيزهايي كه ميتوانيد در قفسههاي بالا محافظت فرماييد، مواقعي مانند غذاي باقي مانده، آب ميوهها و غذاهاي مهيا و مواقعي مانند ماست و پنير ميباشد. اين مواد غذايي معمولاً ماندگاري كمتري نسبت به ادويهها يا اين كه روغنها و كرهها دارا هستند، براين اساس بهتر ميباشد كه در بخش بالايي يخچال فريزر و به طور منظم قرار بگيرند. همينطور براي تروتميز كردن فريزر فرايند ذيل را رعايت نماييد:
۱-يك باكس براي مواد غذايي كه زودتر منقضي ميشوند، بسازيديكياز طرق تر و تميز كردن فريزر اين ميباشد كه براي غذاهاي كه زودتر منقضي مي گردند باكساي تنظيم كرده و آنانرا باطن اين باكس قرار دهيد.
همينطور آن را با عباراتي زيرا ” نخستين از مواد باطن اين باكس مصرف كن” برچسب گذاري نمائيد و هر چيزي را كه به تاريخ انقضا آن مجاورت ميباشد را در باطن آن قرار دهيد.
۲- از يك شيت چرخان براي يافتن سهل طعام به كار گيري نماييدبخش پشتي قفسههاي سردخانه ميتواند به سياهگودياي از مواد غذايي تبديل خواهد شد كه موادغذايي تا بازه زماني متعددي بعداز تاريخ انقضا به دور از دسترس و رويت كرد در آن قرار بگيرند. با يك برگه چرخان اين مواد غذايي به راحتي در دسترس قرار دهيد! به كار گيري از اين صفحه هاي و سينيهاي چرخان كه به صورت سنتي در كابينت چاشنيجات به عمل برده ميگردد، براي تروتميز كردن سردخانه نيز موءثر ميباشد.
مواقعي مانند شيشههاي ترشي و مرباي گشوده گرديده، تنقلات يا اين كه ادويهها را در نصيب بالا داخل اين سينيها قرار دهيد و در شكل لزوم ديسك را بچرخانيد تا به آنها دسترسي پيدا نمائيد.
۳- براي استعمال از فضاي ديوارهها از سبدها معلق استعمال فرماييدميتوانيد سبدهايي را خريداري نماييد كه قابليت و امكان چسبيدن به ديواره سردخانه را داراهستند. آنان براي قرار دادن چيزهاي كوچك بسيار موثر مي باشند كه در غير اين شكل ممكن ميباشد در يخچال فريزر گم شوند. براي مثال، مي توانيد پنيرهاي كوچك، دسرها تك نفره و مواقعي از اين دست را باطن اين سبدها قرار دهيد.
۴- مواد غذايي و مصرفي خويش را تيمبندي فرماييدبراي تر و تميز كردن يخچال فريزر، ميتوانيد سبدهاي روشن را در باطن فريزر قرار داده و مواد غذايي هم دسته را باطن آن بگذاريد تا اعتقاد و باور نتيجه ها نماييد كه به راحتي در دسترس مي باشند. سبدها ميتوانند دربردارنده مواد مانده، مواد لازم تنظيم ساندويچ، مواد تشكيل دهنده اسموتي يا اين كه سسها باشد.
بيشتر بخوانيد: رويه هاي پرهيز از برفك سردخانه و ۸ نحوه نادر هزينه براي تزكيه آن
5- براي محافظت تنقلات مي توانيد از FILE ORGANIZERS يا اين كه به عبارتي باكس پرونده به كارگيري فرماييداين ايام بيشتر شغل هاي اداري به طور ديجيتالي ايفا ميگردد و باكسهايي كه در قبل براي محافظت پرونده استعمال ميشد عملكرد چنداني ندارد. با اين وجود ابزار بسيار قابل قبولي براي تروتميز كردن فريزر محسوب مي شوند.
ميتوانيد از اين باكسها براي قرار دادن شكلاتها، گونه هاي سسهاي تك نفره و … استعمال نماييد كه با برچسب هم از هم جداگانه گرديده باشند و مشخص و معلوم خواهد شد چه مواقعي باطن هر باكس وجود داراست.
۶- از گيرههاي رينگاي براي آويختن مواد باطن كيسههاي پلاستيكي به كار گيري فرماييدبخش اعظمي از فريزرها ميلههايي در كناره قفسهها داراهستند. در صورتيكه وسايلي مانند پنير خرد گرديده يا اين كه كاهو در پلاستيك داريد، مي توانيد آنهارا از كناره قفسههاي خويش به امداد گيره پرده معلق فرماييد تا از فضاي تحت به كارگيري نمائيد!
۷- حواستان به كشوهاي پاييني يخچال فريزر باشدكشوها كه در قسمت پاييني اكثر سردخانهها قراردارد و تحت عنوان كريسپر نيز شناخته مي شوند دارنده دما و واحد سنجش رطوبت مشخصي ميباشند كه محافظت موادغذايي را ريلكسخيس مينمايند. اين نصيبها به جهت واحد سنجش رطوبت و دماي خاص شايسته ترين جاي براي نو نگهداشتن ميوهها و صيفي جات به شمار مي روند.
ولي بهتر ميباشد براي دوري از لهيده و پلاسيده شدن ميوه و صيفيجات از قرار دادن آن ها روي هم پرهيز كنيد و اين كشوها دارنده نظم باشد.
براي برقراري نظم و تر و تميز كردن فريزر، در كشوهاي پاييني فريزر از درايور يا اين كه تقسيم كنندهها به كار گيري فرماييد بهتر ميباشد براي دوري از لهيده و پلاسيده شدن ميوه و صيفيجات از قرار دادن آن ها روي هم در كشوها دوري كنيد و اين كشوها دارنده نظم باشد.
بهاين مراد مي توانيد از تقسيم كنندههايي كه به صورت معمول براي كشوهاي جامه به كار گيري ميگردند، به كارگيري نماييد! تنها نوع قابل تهيه آن را بخريد و مطابق گرايش خويش سازماندهي فرماييد. بهتر ميباشد سبزيجاتي مانند كاهو و اسفناج را با هم دسته فرمائيد. پياز، سير و زنجبيل ميتوانند در يك دسته ديگر قرار بگيرند و مواقعي مانند هويج و نخود خارجي نيز در يك داريور ديگر.گهگاه اين كشوهاي پاييني كشوهاي يخچال است مثل سردخانه سبك ۶۰-۴۰ برفاب.
۸- در نصيب پاييني سردخانه از دستمالهاي كاغذي حولهاي استعمال فرمائيدبراي آراسته كردن فريزر و ولي پاك ماندن آن به ويژه در قسمتهاي پاييني و كشو سفارش ميگردد از حولههاي كاغذي يا اين كه درحالتي كه كه در دسترس وجود ندارد از خبرنامه استعمال نمائيد.
پيش از قرار دادن ميوهها و صيفي جات، با قرار دادن يك لايه حوله كاغذي در ذيل كشوها، آنهارا تميزتر نگه داريد. حولههاي كاغذي بازدارنده ريختن اضافههاي صيفيجات و برگها و پوست آنان در كشو ميشوند و به راحتي هم ردوبدل ميشوند. بهتر ميباشد هر دو هفته يكبار آنهارا ردوبدل نمائيد تا سردخانه تروتميز و منزه به حيث رسد.
۹- در رابطه واحد سنجش رطوبت نصيبهاي گوناگون فريزر داده ها كسب نمائيدهمان گونه كه پيش از اينً اشاره كرديم، درك كردن روش به كار گيري درست از خويش پيكربندي رطوبت روي كريسپر شما به ميوه ها و صيفي جات شما دوام بيشتري مي بخشد. در اكثر يخچال فريزر ها ميتوانيد رطوبت را از زياد به نادر تهيه فرمائيد، براين اساس يك كشو را روي رطوبت بالا و يكياز را در زير قرار دهيد.
شما بايستي هر چيزي را كه قادر است سريع پوسيده گردد در كشوي معدود رطوبت قرار دهيد. اين مفاد مشتمل بر ميوهها و سبزيجاتي ميباشد كه مانند سيب، گلابي، آووكادو و اكثر وقت ها ميوههايي ميباشد كه گاز اتيلن ساطع مينمايند. گاز اتيلن از بعضي ميوهها (و بعضي از صيفيجات) ساطع ميگردد و سبب ميگردد اكثري از موادغذايي زودتر منقضي شوند.
بيشتر بخوانيد: راهنماي محافظت يخچال فريزر | نكات اساسي براي خودداري از حاد شدن آندر كشوي رطوبت بالا بايستي صيفي جات برگدار خويش مانند اسفناج ، جوانهها و مواقعي از اين دست را قرار دهيد. رطوبت صيفيجات را تردتر نگه ميدارد و دوران مجال بيشتري نو مي مانند. پي بردن اينكه چه چيزي را مي بايست در كجا نگه داريد قادر است به نوعي نقص باشد، البته به گذر زمان فرصت شما با اين تجربه و علم خواهيد رسيد.
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹ ۱۰:۴۹ ۹ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است